Elektrotechnisch Adviesbureau Jan Maarten Kops

XiPKe

Welkom op de website van Jan Maarten Kops, Elektrotechnisch Adviesbureau voor Utiliteit en Retail.

Als onafhankelijk elektrotechnisch adviesbureau zijn wij sinds 1993 actief op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van installaties in de utiliteit en industrie. Sinds 2001 zijn de installatiewerkzaamheden afgestoten en beperken we ons tot de diensten waarin wij naar onze mening het sterkst zijn. Onze ruime ervaring in de installatiebranche garandeert een pragmatische benadering van uw projecten.

Waar in het verleden gebouwinstallaties nog als een noodzakelijk kwaad werden beschouwd, is vandaag de dag de behoefte aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige voorzieningen een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van een nieuw of te renoveren bouwwerk.

Installaties zijn het hart en de longen van een gebouw en de eisen die er derhalve aan worden gesteld zijn hoog en omvangrijk. Het is aan u om bij het nemen van grote investeringsbeslissingen buiten uw vakgebied, met de juiste partij aan tafel te komen om u hierbij te ondersteunen.

Gelukkig heeft u die nu gevonden en wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Samen met onze werktuigbouwkundige relaties, zijn wij in staat om multi-disciplinaire opdrachten aan te nemen en u een grote zorg uit handen te nemen.

.